BLOG

Cami Ses Sistemi Paketi



Cami Ses Sistemi Paketi

Cami Ses Sistemi Paketi


Cami Ses Sistemi Paketi
Cami içerisinde tüm donanımların geniş bir kitleye hitap etmesi gerekir. Cemaatin eşit olarak sesleri duyabilmesi, camiden yapılan dış anonsların uzaktan daha verimli algılanabilmesi adına bu cami ses sistemi oldukça önemlidir. Cami sistemleri içerisinde hoparlör, amfi, mevlit amfisi, mikser ve mikrofon bulunuyor. Özellikle kurulumları ve ses kalitesi için caminin büyüklüğü dikkate alınmalıdır.
Cami Ses Sistemleri Avantajları
Camilerde kurulan ses sistemlerinin diğer cami ekipmanları gibi yararı büyüktür. Gün içerisinde sürekli cemaati ağırlayan ve ezan okunan camilerde seslerin net olması dikkate alınması gereken durumlar arasındadır. Ses analizlerinin yapılması ile kurulan ses sistemlerinin avantajları bulunur.
Bunlar;
Daha dinamik ses yapısı
Cami akustiğine faydası
Net ve güzel bir ses kalitesi
Cami ekipmanlarında estetik bir görünüme sahip olması

Camide bulunan ses sistemlerini talep ederken cami mimarisi dikkate alınmalıdır. Camilerin büyüklüğü, kubbe derinliği ve mahfil çıkıntısı dikkate alınır. Özellikle Müezzin tarafından okunan; ezan, tespih ve kamet sesi cami sistemleri ile net çıkar.

Cami Ses Sistemlerinin Önemi Nedir?
Cami ses sistemlerinde yer alan ekipmanlar verimli bir ses almak ve maneviyatın ses engeline takılmaması adına önemlidir. Ezan, namaz ve diğer vakitlerde cemaatin duyduğu sesin net olması önemlidir. Aksi halde dikkatler dağılır ve gerekli bir maneviyat yaşanamaz. Aynı zamanda Müezzin tarafından daha alçak sesle okunan dualar, cami imamını yormadan ve zorlamadan gerçekleşir.

Cami Ses Sistemleri Özellikleri
Cami sistemlerinde yer alan amfili hoparlör ile mikrofon, amfi ve hoparlörün işlevi aynı cihazda toplanır. Ezan hoparlörü dışında mevlit amfisi de portatif işleve sahiptir. Elektriksiz çalışabilme özelliğine sahip olan birçok hoparlör bulunuyor. Teknik olarak farklı özelliklere sahiptir.
Bunlar;
Aux bağlantı
USB
MP3
Akıllı telefonda çalınabilme
Bas tiz kontrol
Uzaktan kumanda
Ses kontrol
Bluetooth

Cami sistemlerinde yer alan bu teknik özellikler ile teknolojik kullanım bulunuyor. Özellikle akıllı telefonlar kullanılarak çalışan bu özellikler sayesinde elektrik olmadan da birçok alanda dua okunabiliyor.

Cami Mikrofon Çeşitleri Nelerdir?
Cami mikrofonları en önemli cami sistemleri ekipmanlarındandır. Mikrofonun bozuk olması sonucu istenilen bir ses kalitesi oluşmayabilir. Birbirinden farklı modeller arasında masa mikrofonu, el mikrofonu, yaka mikrofonu gibi kablolu ve kablosuz modeller bulunuyor. Cami sistemleri aynı zamanda; eş mikrofonu, vakitmatik, mevlit amfisi gibi birçok üründen oluşuyor.
Neden Biz?
Cami sistemlerinden yılların verdiği tecrübe ile sizlere hizmet sunuyoruz. Tüm hizmetlerimizde camilerin maneviyatına uygun ses kalitesi ile duaların net olarak insanlarla buluşmasını sağlıyoruz. Camilerin en özel yanı eşsiz mimarilere sahip olması ve özenle inşa edilmesidir. Akustik yapısına uygun dağılan sesin daha net duyulması için ise cami ses sistemlerine ihtiyaç vardır.

Hizmetlerimiz;
Cami sistemleri amfi modelleri ve cami ses sistemi paketi/paketleri
Cami sistemleri hoparlör modelleri
Cami sistemleri mikrofon modelleri
Cami sistemleri mevlit amfi modelleri
Cami sistemleri ses mikseri

Cami sistemlerimiz içerisinde sizlere sunduğumuz tüm ürünler kaliteli, uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Cami büyüklüğü ve ihtiyacına yönelik çözümler sunarak, caminin amacına uygun olarak hizmet vermesine destek oluyoruz. Camilerde yer alan akustik, cemaatin ve Müslümanların ezanı duyması adına yeterli değildir. 
Kullanılan birçok hoparlör ise kötü ses kalitesine sahip olup, insanlar tarafından dinlenemeyecek kadar kalitesiz bir ses sunmaktadır. Bu durum ise caminin gereklerine uygun değildir. Daha net bir ses ve kaliteli ekipmanlar ile en güzel sesleri cemaate ulaştırıyor. Size özel cami ses paketleri ile hem tasarruf edin hem de caminize hak ettiği ses kalitesini getirin.

Doğru Ses Sistemi Nasıl Yapılır?, Cami Ses Analizi ve Cami Akustiği yazılarımıza da göz atmanızı isteriz.

Talha Elektronik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolores, eveniet, eligendi et nobis neque minus mollitia sit repudiandae ad repellendus recusandae blanditiis praesentium vitae ab sint earum voluptate velit beatae alias fugit accusantium laboriosam nisi reiciendis deleniti tenetur molestiae maxime id quaerat consequatur fugiat aliquam laborum nam aliquid. Consectetur, perferendis?