BLOG

Profesyonel Ses Sistemi Kurulumu



Profesyonel Ses Sistemi Kurulumu

Profesyonel Ses Sistemi Kurulumu


Profesyonel Ses Sistemi Kurulumu için öncelikle kurulum yapılacak olan yerin yapısı incelenmelidir. Talha elektronik olarak, tüm kurulum işlemlerimizi, prosedüre uygun ve profesyonel teknik elemanlarımız ile yapıyoruz. Profesyonel ses sistemine ihtiyaç duyulan alanların iç yapıları tasarlanırken, akustik altyapı oluşturularak yapılmaktadır. Akustik altyapının olması, kurulumu yapılacak olan ses sistemi uygulamalarının daha kullanışlı olmasını sağlayacaktır. Profesyonel Ses Sistemi Kurulumu öncesinde, yer keşfini yapıyor, ihtiyaç duyulabilecek tüm ekipmanların listesini oluşturuyor ve kurulum projesi hazırlıyoruz. Profesyonel Ses Sistemleri, hem avantajlı hem de performans açısından en iyi ses sistemleridir. Kurulum yapılacak yerde, ses sisteminin kullanım amacına göre hoparlör ve mikrofon sistemlerinin yerleştirileceği yerleri belirliyor, altyapıyı ona göre hazırlıyoruz.

Profesyonel Ses Sistemi Kurulum İşlemleri

Profesyonel ses sistemi kurulumundan önce yerle ilgili yapılan çalışmalara uygun planlamanın harekete geçirilmesini sağlıyoruz. Planlamalarımızı, mekanın yapısına ve akustik altyapısına, ses yayılım durumuna göre belirliyoruz. Yüksek sesler, düz duvarların bulunduğu alanlarda yankılanma yapacaktır. Yankılanma, mekan içerisinde sesin anlaşılmamasına neden olacaktır. Yankılanmayı ve gürültüyü önleyebilmek için profesyonel çalışmalar yapıyor ve iç mekanın yapısına göre hangi ekipmanın nerede kullanılacağını ve ses kalitesi açısından özelliklerinin ne olacağına karar veriyoruz. Cami Ses Sistemlerinde, hutbe ya da minberden sesin en uzak köşeye bile eşit ve anlaşılır yayılmasını sağlıyoruz.

Profesyonel Ses Sistemi Nasıl Olmalıdır?

Profesyonel ses sistemi kurulumlarında öncelikle kaliteli ses sisteminin nasıl olması gerektiği belirlenmelidir. Sektörde vermiş olduğumuz hizmetler sayesinde edindiğimiz deneyimler ile hangi mekanlar için hangi ses sisteminin daha iyi olabileceğini belirleyebiliyoruz. Bilgilendire ve eğitimler ile yüksek verimlilik sağlayacak profesyonel ses sistemi kurulumlarının yapılmasını sağlıyoruz. Ses sisteminin iyi olabilmesi için kapalı mekanın iç ölçülerinin bilinmesi ve ona göre sistem seçimi yapılması önemli bir husustur. Tüm ses sistemi ekipmanlarının, kaliteli ve sorunsuz seçilmesi, kurulumların kaliteli yapılmasını sağlayacaktır. Altyapı çalışmaları kurulum öncesinde tamamlandığında, profesyonel ses sistemi en iyi sonucu verecektir.

Kurulum Hizmetlerimiz

Talha elektronik ses sistemleri olarak, eviniz ve iş yerleriniz için her türlü ses sistemi kurulumlarını yapıyoruz. Sitemizi inceleyenler, birçok cami için profesyonel ses sistemi kurulumu yaptığımızı görebilecektir. Tüm müşterilerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiğimiz ve tüm ses sistemi ekipmanlarını kaliteli ürün seçeneği olarak sunduğumuz için müşterilerimiz bizi tercih ediyorlar.

  • Uzman danışmanlık hizmetleri ile doğru ürün seçimi yapılmasını sağlıyoruz.
  • Kurulum öncesi, dinleme açışı ve ortam akustiğine göre ürün türüne karar veriyoruz.
  • TSE standartlarına uygun ve CE belgeli ürünler kullanıyoruz.
  • Kurulum sonrası, sesin gürültü ve yankı oluşturmadan, anlaşılır bir şekilde yayılmasını sağlıyoruz.
  • Kaliteli ürünlerimiz sayesinde, profesyonel ses sistemlerinin uzun süre sorunsuz kullanılmasını sağlıyoruz.

Ürün seçimi konusunda destek veriyor ve profesyonel ekiplerimiz ile kısa sürede ses sisteminin kurulumun tamamlayarak kullanılmasını sağlıyoruz.

Profesyonel Ses Sistemi Nerelere Kurulur?

Profesyonel ses sistemleri daha çok bir konuşmasının sesinin tüm salon ya da kapalı mekan içerisinde anlaşılır bir şekilde duyulması gerektiği yerlerde kurulmaktadır. Profesyonel ses sistemlerini, daha çok camilerde kuruyor ve içyapı akustik özelliğine göre kurulum projesi hazırlıyoruz. Firmamız ses sistemleri alanında güvenilir ve kaliteli hizmetler verdiği için kapalı mekanların özelliklerine göre profesyonel ses sistemi ekipmanlarını özel olarak belirliyor. Kurulum yapılan yerler, camiler, konferans salonları, toplantı salonları, meclis salonları, sinema ve tiyatro salonları gibi büyük kapasiteli salonlardır. Profesyonel ses sistemlerinin tercih edilmesinin nedeni, konuşması sesinin, salonun en uzak noktasındaki kişiye bile anlaşılır bir şekilde ulaştırılmasını sağlamasıdır.

Talha Elektronik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolores, eveniet, eligendi et nobis neque minus mollitia sit repudiandae ad repellendus recusandae blanditiis praesentium vitae ab sint earum voluptate velit beatae alias fugit accusantium laboriosam nisi reiciendis deleniti tenetur molestiae maxime id quaerat consequatur fugiat aliquam laborum nam aliquid. Consectetur, perferendis?