BLOG

Cami Anfisi



Cami Anfisi

Cami Anfisi


Camiler ibadet yerleridir ve kalabalık cemaatler, toplu ibadetlerini yapabilmektedir. Camilerde, cemaate vaazlarda bulunabilmek ve namazların kıldırılabilmesi için ses sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Talha Elektronik şirketi olarak, cami ses sistemleri kurulumlarını, bina yapısına uygun olacak şekilde yapıyoruz. Cami anfisi, cami içerisinde ses düzeninin sağlanmasını ve ses akustiğinin oluşması için önemli rol oynamaktadır. Cami katları, kubbe derinliği, kullanılan yalıtım malzemeleri ses kalitesini etkilemektedir. Cami anfisi, hoparlör ve mikrofon cihazları en kaliteli ürünler arasından seçilerek, ses sisteminin en iyi ses tasarımı olması sağlanmalıdır.

Cami Anfisi Çeşitlerimiz

Cami ses sistemlerinde kullandığımız, cami anfisi cihazlarının tüm kendi üretimini yaptığımız ürünlerdir ve cami yapılarına göre farklı özelliklere sahiptir. Cami anfisi çeşitlerimizi müşterilerimize, tekliflerimiz ve web sitemiz üzerinden sunuyoruz.

Web sitesinde yer alan cami anfisi çeşitlerimiz şunlardır;

Cami anfisi modellerimizin her birisinin ölçüleri, çıkış güçleri, mikrofon giriş sayısı gibi özellikleri birbirinden farklıdır. Her müşterimiz, tüm teknik özellikleri inceleyerek seçim yapabilmektedir. Cami ses sistemlerinde, en uyumlu modeli belirliyor ve sistemlerde kullanıyoruz.

Camilerde Ses Uğultusunun Önlenmesi

Talha Elektronik olarak, cami ses sistemlerinin kaliteli olmasını ve en iyi sesin elde edilmesini sağlıyoruz. Camiler, büyük kapalı alanlardan birisidir. Ses sistemleri üzerinde doğru ayarlama yapılmadığında ya da doğru ürünler kullanılmadığında ses uğultusu ve çınlama sorunu yaşanacaktır. Cami anfisi seçimini yaparken, kapalı alan büyüklüğüne, iç mimari yapıya ve ses akustiğine dikkat ediyoruz. Camilerde ses uğultusunun önlenebilmesi için cami anfisi ile cami hoparlörlerinin uyumlu olması önemlidir. Cami anfisi çıkış sayısı ve çıkış gücü, kullanılan hoparlör sayısı, ses kalitesi açısından önemlidir ve buna dikkat ediyoruz.

Cami Ses Sistemleri Ayarı

Cami ses sistemleri cihazları üretimi ve sistem kurulumu yapan Talha Elektronik firması olarak, yüksek ses kalitesi için en iyi ayarları yapıyoruz. Cami anfisi modelini doğru belirlediğimiz için yapılacak ses ayarının daha doğru ve kaliteli yapılmasını sağlıyoruz. Cami içerisinde, hatibin sesinin net anlaşılması, ses gürültüsünün oluşmaması için ayar yaparken, ses seviyesinin 30 desibeli aşmamasına özen gösteriyoruz. Ses sistemlerinde, çınlama süresini mümkün olduğu kadar kısa tutuyor ve gürültünün oluşmamasını sağlıyoruz.

Doğru Cami Anfisi Seçimi

Cami ses sistemlerinde, cihaz seçimi yapılırken, cami iç alan genişliği, kubbe derinliği, yalıtım malzemeleri, yerdeki halı türü, mimari yapı ve tüm alanlar hakkında bilgi sahibi olunması gerekiyor. Yalıtım malzemeleri ve yün halılar ile kullanılan avize türleri, ses kaybına neden olabilecektir. Ses kaybının olmaması, sesin her yere eşit yayılabilmesi ve gürültü oluşmadan ses kalitesinin yüksek olabilmesi için cami anfisi ürünü doğru seçilmelidir. En çok dikkat edilmesi gereken husus, cami anfisi ile cami hoparlörlerinin uyumlu olmasıdır. Firmamız tüm çalışmalarını proje hazırlayarak sunduğu için doğru cami anfisi seçimi yapmaktadır.

Ses Sisteminin Kurulması

Talha Elektronik firması olarak, cami ses sistemi cihazlarının üretimi ile birlikte, camilere ses sistemi kurulumları da yapıyoruz. Cami ses sistemi kurulumları öncesinde, cami ses analizlerini, akustik hesaplamalarını yaparak, kullanılacak tüm cihaz türlerini belirliyoruz. Cami anfisi ürünlerimizin farklı modellerden ve teknik özelliklerden oluşması, tüm cami yapıları için kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Cami ses sistemlerinin kurulumlarını yaparken, cami anfisi cihazını belirledikten sonra, uyumlu cami hoparlörü, cami mikrofon sistemlerini birlikte değerlendiriyoruz. Yapmış olduğumuz hesaplamalar ile camilerde ses kalitesinin yüksek olmasını sağlıyoruz.

Talha Elektronik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolores, eveniet, eligendi et nobis neque minus mollitia sit repudiandae ad repellendus recusandae blanditiis praesentium vitae ab sint earum voluptate velit beatae alias fugit accusantium laboriosam nisi reiciendis deleniti tenetur molestiae maxime id quaerat consequatur fugiat aliquam laborum nam aliquid. Consectetur, perferendis?